Aubit Freeway Supercharger review ($FWT): tot 43% samengestelde rente op crypto (btc, eth) & fiat geld (usd, eur, gbp)

freeway

In dit artikel zal ik dieper ingaan op het Freeway project en aangeven waarom dit mijn eerste keus is geworden als het gaat om het generen van passief inkomen. 

Aubit’s Freeway Supercharger is mijn stabiele platform bij uitstek vanwege de uitstekende rentes, hun ethische financiële-sociale missie en aankomende deposito’s op gereguleerde effectenrekeningen. 

Over het algemeen is de eenvoudigste manier om een stabiel inkomen te verdienen in de cryptowereld via stakingsplatforms die een hoge rente  bieden op stablecoins. 

Je vindt nu staking mogelijkheden op de meeste crypto exchanges, zoals Coinbase en Binance, maar deze bieden geen hoge rentes. Althans niet hoog volgens crypto-standaarden. Voor een hoge opbrengst moet je ergens anders kijken. 

Hieronder zal ik informatie delen van een paar platformen waar ik mij in heb verdiept met hoge opbrengsten voor stablecoins en waarom ik zo’n fan ben geworden van Freeway. Vooral omdat ik op zoek was naar stabiliteit en waarom ik uiteindelijk voor Freeway (voorheen Aubit) kies. Freeway is een FinTech-bedrijf dat ernaar streeft de financiële wereld wakker te schudden om de winst eerlijker te verdelen en iedereen meer te geven via hun Freeway-token ( FWT ) en Supercharger-beloningen. 

Daarbij zal ik een beoordeling geven van mijn Freeway-ervaring tot nu toe en hoe het is gegaan sinds de eerste aankoop van FWT in december 2021.Inhoudsopgave
  Add a header to begin generating the table of contents

  Wat is een stablecoin?

  Ik zou hier een volledig artikel over kunnen schrijven, maar ik neem echter aan dat als je dit artikel leest, je al weet wat een stablecoin is. 

  Heel kort gezegd is een stablecoin een crypto waarvan de waarde ergens aan gekoppeld is. Meestal een fiat-valuta zoals de USD of Euro, maar kan bijvoorbeeld ook goud of zilver zijn. Populaire stablecoins die aan de USD zijn gekoppeld, zijn Tether (USDT), USD Coin (USDC) en MakerDAO (DAI). 

  Ze doen allemaal hetzelfde werk doen, namelijk het faciliteren van een waarde vaste crypto, maar hoe ze werken en hoe ze worden ondersteund en gekoppeld varieert enorm. Het vasthouden van de waarde (peg) is een van de risico’s bij stablecoins. 

  Dit gaat niet altijd goed. Vrij recent is de stablecoin UST van Terra onderuit gegaan. De waarde daarvan schommelt op het tijdstip van schrijven op 6 cent met duizenden gedupeerden die het merendeel van hun geld waarschijnlijk nooit meer terug zullen zien. 

  Wat is APY en welke APY kan ik krijgen op stablecoins?

  De term APY geeft de samengestelde rente per jaar weer. De tegenhanger is APR, dit is de werkelijke rente zonder dat de reeds uitgekeerde rente wordt meegenomen in de berekening.  

  We weten allemaal hoe weinig rente een traditionele fiat-bankrekening betaalt, zelfs een spaarrekening met “hoge rente” is het niet waard om over te praten! 0,1% APR in veel gevallen! 

  Stablecoin APY’s variëren enorm, van cijfers aan de lage kant (vaak nog steeds veel beter dan die “hoge rente” op fiat spaarrekeningen!) tot wel 43% (zelfs 50% later in 2022!) met AuBit Freeway Superchargers , die zijn gebaseerd op echte fiat (USD, EUR,GBP) in plaats van gekoppelde stablecoins – hier zal ik later meer over vertellen. 

  Op dit moment is de hele crypto wereld nog maar een baby in vergelijking met traditionele financiële wereld (ook bekend als TradFi) en de verwachting is dat deze superhoge opbrengsten uiteindelijk zullen dalen. 

  5 Hoge rente stablecoin-platformen

  Ten opzichte van fiat zijn er veel platforms met een hoog rendement. En er komen er elke dag meer bij. 

  Hier zijn slechts een paar platformen die een hoge rente bieden voor stablecoins / fiat; 

   
  Ik kies AuBit’s Freeway Supercharger als mijn eerste keus, om vele redenen. 

  Maar laten we eerst eens kijken naar de basis, de “risk to reward”.

  Risico analyse

  Zoals alles, hangt het platform dat je kiest voor een passief inkomen af ​​van je eigen risico-opbrengst analyse (risk to reward). Hetzelfde geldt als we kijken naar de minder sexy ‘stabiele’ opbrengsten, ten opzichte van de vele honderden procenten APY die startende crypto projecten bieden. 

  Meestal, maar niet altijd, zijn platforms met een lagere APY-opbrengst minder risicovol. 

  Dit kan te wijten zijn aan een aantal redenen, zoals het hebben van een verzekering of een of andere vorm van regulering, of gewoon aan tijd/reputatie in de markt. Nieuwere platforms hebben een minder bewezen staat van dienst dan oudere en worden daarom als een hoger risico beschouwd. 

  Als je bijvoorbeeld een bankrekening hebt, heeft deze waarschijnlijk een bepaald niveau van verzekering zoals vereist is voor hun bankvergunning. Dit geldt voor de meeste landen, en ik neem aan alle ‘westerse’ landen, dus ze worden over het algemeen als een zeer laag risico beschouwd. En ze zorgen voor een zeer laag rendement. 

  Potentiële stablecoin-stakingsrisico’s omvatten; 

  • Stablecoin instabiliteit (de-pegging) 
  • Verschillende vormen van hacken (contracten en/of het platform) 
  • Bevriezing van account (gecentraliseerd platform) 
  • Standaardlening (als dat is hoe het platform rendement genereert) 
  • Beleggingsrisico (als dat is hoe het platform rendement genereert) 

  Uiteraard heb je ook algemene risico’s die persoonlijker zijn, zoals phishing. 

  Freeway Supercharger

  Aanvankelijk ging ik voor Crypto.com, totdat ik in maart dit jaar Aubit’s Freeway Supercharger tegenkwam , een platform/product waar USD- en EUR-deposito’s op gereguleerde effectenrekeningen worden geplaatst (GBP Superchargers komen eraan). 

  Ja; uw stortingen worden niet als ‘stablecoins’ in Freeway gehouden, ze worden in fiat gehouden. Geen stablecoin = geen de-pegging risico. 

  Echter; het was die enorme 43% APY op USD, EURO, Bitcoin en Ethereum die voor het eerst mijn aandacht trok. 

  Ja; dat is een serieuze beloning! 

  Platform voor vroege toegang

  Freeway bevindt zich momenteel in een “early access”-fase. Hun roadmap laat zien dat er in 2022 veel updates plaatsvinden die de gebruikerservaring zullen verbeteren

  Hierboven zie je de bovenkant van mijn dashboard. Ik heb mijn opzegtermijn ingesteld op 30 dagen, zodat ik gebruik kan maken van de maximale APY-bonus van 10% (daarover later meer – je kunt deze ook instellen op minder dan 30 dagen) . 

  Persoonlijk heb ik het grootste deel van mijn FWT rechtstreeks op het Freeway-platform gekocht omdat er op dat moment niet genoeg liquiditeit op de Binance Smart Chain was. Dat is misschien verbeterd tegen de tijd dat je dit leest en ik heb wat $ FWT gekocht via PancakeSwap op de Binance Smart Chain. 

  Tot 43% (en tot 50%) APY op 'stablecoins'

  Zoals eerder vermeld, zijn EUR en USD Superchargers simulerende producten voor echte fiat, NIET voor stablecoins, dus er is geen de-pegging risico. 

  De scherpzinnige heeft misschien in de bovenstaande schermafbeelding opgemerkt dat de dagelijkse beloning 0,098041% per dag is, en dat 0,098041% * 365 dagen = 35,784965% is…niet de 43% die je zou verwachten. 

  Dit komt omdat de 43% ‘APY’ is en dus de samengestelde rente betreft. Je krijgt namelijk iedere dag je rente uitbetaald en die rente wordt ook weer meegenomen in de uiteindelijke berekening. Als je dus een jaar lang je geld laat staan, kom je na een jaar uit op 43% rendement. Tegen de tijd dat je dit leest en ik heb wat $ FWT gekocht via PancakeSwap op de Binance Smart Chain. 

  Kan ik Superchargers met fiat kopen (bijv. USD, EUR)?

  Op dit moment niet, maar het komt zeer binnenkort. Momenteel koop je de Superchargers door crypto te verzenden, bijvoorbeeld Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) of Binance Coin (BNB). 

   Fiat-stortingen komen eraan! 

  Aankopen met een creditcard/betaalkaart of bankoverschrijving worden verwacht in de loop van 2022. 

  Waarom heet het Freeway Lite?

  De huidige versie heet Freeway Lite omdat het nog basic is. Sommigen noemen het misschien een MVP ‘Minimum Viable Product’ om hun concept te bewijzen en early adopters aan boord te krijgen, en het evolueert snel – er was een eerdere versie vóór deze versie die je vandaag ziet; ze ontwikkelen zich op een agile manier en pushen altijd updates. 

  Veel van de achtergrondverwerking is slechts gedeeltelijk geautomatiseerd. 

  Er komt een “Full Fat” 2.0-versie met een soepelere gebruikerservaring en uiteindelijk volledige bankdiensten, inclusief betaalkaarten enz. Daarover later meer! 

  Supercharger staking beloningen 20-43% APY

  Freeway Supercharger is het product dat extreem hoge APY’s biedt — beginnend bij 20% APY en oplopend tot 43% APY !

  👆 Ontvang een Freeway 2% APY - bonus! 

  Er zijn verschillende methoden waarmee je je het basistarief van 20% kunt verhogen naar 43%, zoals het blokkeren van uw opnames voor een bepaalde tijdsperiode, het inzetten van 5% van uw bezit in $ FWT-tokens (waarmee je ook weer een % per jaar verdient) en “betrokken zijn”, wat nog moet worden gedefinieerd. 

  Hoe je de Freeway APY kunt verhogen: 

  Elke Supercharger krijgt 20%: basistarief 

  • +10% aandeel van 5% of meer in FWT (bijvoorbeeld als je $ 100K in een supercharger hebt, dan heb je minimaal $ 5K aan FWT nodig). 
  • +10% lock-up (3 dagen +2,5%, 7 dagen met +5%, 15 dagen met +7,5%, 30 dagen met +10%). 
  • + 3% voor het aanmelden op de nieuwsbrief 
  • Later dit jaar: + 7% activiteit en betrokkenheid (nader te bepalen) 

  Ja, dat is later dit jaar dus een potentiële 50% APY! 

  Hoe Freeway Supercharger- beloningen te maximaliseren 

  Lock-up / Opzegtermijn 

  Hier is een gedetailleerd overzicht van verhoogde beloningen voor Superchargers op basis van de opzegtermijn (de opzegtermijn die nodig is om uw Superchargers te verkopen/in te trekken); 

  • 0 dagen: 0% jaarlijkse beloningsboost
  • 3 dagen: 2,5% jaarlijkse beloningsboost
  • 7 dagen: 5% jaarlijkse beloningsboost
  • 15 dagen: 7,5% jaarlijkse beloningsboost
  • 30 dagen: 10% jaarlijkse beloningsboost

   

  Momenteel geldt de opzegtermijn voor ALLE Superchargers tegelijk. Ik hoop dat Freeway hier een update van zal geven, zodat we meer controle krijgen over de opzegtermijn per supercharger. Zodat we daarmee de mogelijkheid krijgen om een ​​deel vast te zetten, terwijl een deel zonder (of kortere) opzegtermijn behouden blijft. 

  Beloningen worden dagelijks samengesteld zolang de inkomsten uit de inkomstenbronnen bestaan ​​om dergelijke beloningen te rechtvaardigen. De beloningen zijn op een “best effort”-basis. Dat betekent dat de beloningen van de Superchargers op elk moment kunnen worden verlaagd of zelfs helemaal kunnen worden verwijderd. Al hebben ze aangegeven dat dit op middellange termijn niet te verwachten is. 

  Als je echter kijkt waar je je zuurverdiende Euro of crypto moet plaatsen, is er veel meer om naar te kijken dan alleen APY, en dit is waar Freeway in uitblinkt. 

  FWT-beloningen: dubbele klap!

  Je ingezette FWT Freeway-tokens zullen ook beloningen opleveren! 

  De $FWT tokens vastzetten zal naar schatting 15-30% jaarlijkse rente opleveren, en wordt uitbetaald in de Supercharger naar keuze die op hun beurt weer 20-43% beloning zal verdienen. 

  Je hebt 5% van de waarde van je Supercharger portfolio in FWT nodig om de volledige Supercharger Boosted Rewards te ontvangen (dus de volledige 10% APY-bonus; zie vorige sectie). 

  Bijvoorbeeld: Als je $ 100.000 aan superchargers hebt, dan moet je $ 5.000 aan FWT op je Freeway-account vastzetten (staken) om de maximaal beschikbare boost van 10% APY te krijgen. Zakt de prijs van FWT maar blijft het bedrag van je portfolio gelijk of hoger, dan heb je kans dat je extra FWT moet bijkopen om weer aan die 5% drempel te voldoen. 

  Geschiedenis

  Aubit bestaat sinds 2017 en heeft altijd een missie gehad voor eerlijkere verdeling van rijkdom en toegang voor iedereen (financiële markten, vermogensbeheer enz.). In 2021 begon het zijn merknaam in Freeway te veranderen en het Freeway Lite-platform open te stellen . 

  Het bedrijf heeft dus een redelijke geschiedenis met betrekking tot crypto. 

  Team

  Het team en de adviseurs zijn afkomstig van vele vooraanstaande financiële en technische instellingen, waaronder Goldman Sachs, Morgan Stanley, IBM, Fidelity, Credit Suisse, Google, HSBC en Prudential. Met op dit moment een team van meer dan 50 mensen

  Enkele executives en adviseurs van Freeway 

  Je kunt veel van het team zien op Linkedin : https://www.linkedin.com/company/freewayfi / 

  Volledig gereguleerd

  Op het moment van schrijven is Aubit Prime (https://aubitprime.io) het enige volledig gereguleerde platform ter wereld dat crypto- en fiat-depositobeloningen aanbiedt – Freeway Supercharger-fondsen worden allemaal bewaard op EU-gereguleerde effectenrekeningen. 

  Grotere instellingen kunnen ALLEEN werken met gereguleerde platforms, dus veel ruimte voor groei. 

  Meer in de volgende sectie.

  Verzekering & veiligheid van fondsen

  Freeway’s eerste verzekeringspartnerschap is met DeFi-startup Steady State om bescherming te bieden tegen de exploitatie van de technologie. Dit is alleen voor de stortingen die worden gedaan aan Freeway, omdat daarna de stortingen worden verplaatst naar de gereguleerde effectenrekening bij Aubit Prime, wat ons brengt bij de constructie hoe zij dit hebben opgetuigd…. 

  Momenteel zijn de Superchargers van Freeway zelf niet gereguleerd omdat ze simulanten zijn – Freeway zelf heeft geen fondsen. 

  Supercharger-fondsen gaan naar Freeway Lite’s eigen AuBit Prime-broker account en dus worden deze fondsen beschermd op een door de EU gereguleerd brokerniveau (strenger dan in de VS). 

  De Superchargers zelf bevatten virtuele simulatietokens, dus als het Freeway-platform ooit wordt gehackt, valt er behalve gegevens niets te stelen. 

  De door de EU gereguleerde Freeway Prime Brokerage en haar klantenfondsen zijn onderworpen aan zeer strikte regelgeving. Het leent, verhandelt of riskeert geen deposito’s. Er komt later meer over “Client Funds Segregation” en de broker Aubit Prime. 

  Wat is AuBit Prime (Freeway Prime)?

  Aubit Prime is de door de EU gereguleerde aandelen, forex en crypto broker waarin Freeway alle deposito’s plaatst en is eigendom van Ardu Prime en Freeway. 

  De Aubit Prime-broker verandert van naam naar Freeway Prime, maar er zijn veel regelgevende goedkeuringen vereist voor rebranding die enkele maanden kan duren (dat wil zeggen dat het misschien pas eind 2022 zal gebeuren). 

  Afhankelijk van je locatie kun je binnenkort rechtstreeks storten naar deze broker, Aubit Prime (Freeway Prime), in plaats van Freeway Superchargers via uw Freeway-dashboard. 

  Aubit Prime is binnenkort beschikbaar voor Freeway-gebruikers 

  De onboarding van brokeraccounts begon pas in maart 2022 via een uitnodiging en de update van het Freeway-dashboard wordt verwacht in de loop van 2022. 

  Freeway Supercharger vs Aubit (Freeway) Prime

  Wat zou je dan kiezen als je in een positie bent om een ​​van beide te kiezen? 

  Voor zover ik het begrijp, zal dit van persoon tot persoon verschillen. 

  In Aubit Prime wordt je geld direct op je naam in het broker account gestort. Dus in theorie zou dat de veiligste optie zijn. Je geniet dan ook de deposito garantie waarmee je geld tot € 100.000,- verzekerd is door de Griekse centrale bank. 

  De kans is wel aannemelijk dat de APY’s lager zullen zijn bij Aubit Prime als bij Freeway. 

  Er zijn daarnaast discussies geweest over fiscale implicaties. Een account op naam bij Aubit Prime wordt automatisch doorgegeven aan de belastingdienst, terwijl Freeway Superchargers crypto-stimulerende middelen zijn die je zelf moet aangeven, net zoals bij je overige crypto. Mogelijk wordt het ook anders belast. Ieders situatie is anders. 

  Freeway crypto-token ($FTW)

  Naast de voordelen van staking, zal FWT in de toekomst ook worden gebruikt als de layer-one token om de Freeway Chain te beveiligen, een blockchain-netwerk dat de brug zal zijn van TradFi naar DeFi en digitale financiën. 

  FWT staken op Freeway levert 15-30% APY op. Dit komt bovenop de Supercharger-beloningen! 

  Als je de huidige dashboardafbeelding voor FWT hebt gemist, hier is het nog een keer; 

  Hoe FWT er momenteel uitziet in het dashboard (april 2022) 

  In wezen verhoog je bij het kopen van $FWT niet alleen de APY van de superchargers, je investeert ook in het succes van het Freeway crypto/blockchain-ecosysteem. 

  De Freeway Token $FWT heeft momenteel een vrij lage marktkapitalisatie in vergelijking met andere vergelijkbare platforms, rond positie #500 of $ 100M marktkapitalisatie. Ter vergelijking : Celsius (Celsius Network – $ CEL) is op het moment van schrijven rond de # 100 en ongeveer $ 1,5 miljard marktkapitalisatie). 

  Meer dan stabiele munten

  Er zijn ook verschillende andere crypto-opties beschikbaar! 

  Deze lijst is in ontwikkeling 

  Wereldwijd beschikbaar

  Freeway is beschikbaar in meer dan 180 landen! 

  Traditionele middelen zullen beschikbaar worden gesteld voor degenen die er toegang toe hebben, en als dat niet mogelijk is, zullen tokenized varianten beschikbaar zijn. 

  Dit maakt toegang voor iedereen mogelijk, zelfs voor mensen zonder bankrekening! 

  Liefdadigheid en sociaal welzijn

  Ze zijn druk in de weer met een Freeway Charity Supercharger die dagelijks samengestelde beloningen genereert om liefdadigheidsinstellingen en projecten die de FreewayFam aan het hart liggen te ondersteunen. 

  Ze zullen de Charity Supercharger zo transparant mogelijk uitvoeren en de community uitnodigen om te blijven helpen bij het samenstellen van de lijst met goede doelen en ook aan de Supercharger te doneren. 

  Ze noemen zichzelf zelfs ‘Social Finance’. 

  Ethisch en met een grote visie

  AuBit stelt zich een wereld voor waarin iedereen kan profiteren van netwerkverbeterde rendementen op ‘s werelds beste beleggingsproducten vanaf slechts $ 1 – waar ter wereld ze ook wonen. Hun motto is #accessforall 

  Hun doel is om de werelden van CeFi en traditionele financiën te overbruggen door middel van samenbrengen en democratisering, waarbij de beloningen (winsten) op een eerlijkere en ethischere manier worden gedeeld. 

  Hun ethiek en visie kunnen het best worden samengevat door twee citaten van oprichter en co-CEO Graham Doggart ; 

  “Hier ontstond het idee dat financiële diensten zoveel mogelijk waarde moeten teruggeven als we kunnen, in plaats van de traditionele financiële basis om zoveel mogelijk waarde weg te halen bij klanten als waarmee ze kunnen wegkomen.” 

  “Ons plan is om het ‘Big Financial Network’ te worden met onze eigen ‘Finance Super App’, met de hoogste beloningen in de branche. Daar zie ik ons ​​over een paar jaar.” 

  Van wat ik heb gelezen en gehoord in de AMA’s, komt er nog veel meer. Dit is erg vroeg, maar toch al zo de moeite waard! 

  Freeway wordt het financiële platform voor iedereen! 

  Denk aan: bankieren, debetkaarten, verzekeringen, betalen, handelen… Freeway zal het allemaal zijn. 

  Kan Freeway Celsius vervangen of op zijn minst een alternatief zijn om te overwegen?

  Hoe kan Freeway het zich veroorloven om tot 50% APY te belonen?

  Er is hier geen ‘in een notendop’ antwoord op, tenzij je veel begrijpt van de financiële sector en handel van vermogensbeheer en brokers. 

  Momenteel stort Freeway je geld op hun gereguleerde effectenrekeningen die veilig zijn; de fondsen worden op afzonderlijke rekeningen gehouden. Dit proces heet “Client Funds Segregation” en rekeningen staan bekend ​​als “Client’s Funds Accounts”. Deze accounts kunnen door Freeway voor geen enkel doel worden gebruikt, behalve als een klant om een ​​opname vraagt. 

  Freeway kan dan tegen deze fondsen lenen en gebruik maken van zijn eigen quantative handelsstrategieën op basis van algoritmes om winst te genereren, vergelijkbaar met het elitaire Medallion kwantitatieve handelsfonds , dat de afgelopen 30 jaar gemiddeld ongeveer 70% per jaar bedroeg. 

  Omdat het ‘social finance’ is, verdeelt Freeway het grootste deel van deze winsten aan gebruikers, terwijl het grootste deel naar de operaties gaat. Bovendien wordt 80% van de productgerelateerde transactiekosten herverdeeld over alle gebruikers van het platform. 

  Een aantal gelicentieerde strategieën van Freeway hebben een vergelijkbaar record als dat van Medallion over een periode van 5 jaar. Een handelsrapport voor 2021 wordt vrij snel verwacht (vanaf begin maart waren de cijfers binnen en worden momenteel door een specialist gecontroleerd en juridisch beoordeeld). 

  👆 Ontvang een Freeway 2% APY - bonus! 

  Handelsaudits van derden worden binnenkort verwacht – houd de Telegram AMA’s in de gaten voor updates. 

  Hoe verdient Freeway geld?

  Zie bovenstaande vraag “Hoe kan Freeway het zich veroorloven om tot 50% APY te belonen?” wat het brokerage-systeem verklaart. 

  Kortom, hoe meer geld ze van ons hebben (op veilige, gereguleerde, gescheiden rekeningen), hoe geloofwaardiger en kredietwaardiger Freeway wordt. Dat betekent dat ze meer kunnen lenen en met meer geld kunnen handelen, waardoor ze meer inkomsten kunnen genereren. 

  Dit schaalt; 

  Meer stortingen = geloofwaardiger = meer hefboomwerking = meer gegenereerde inkomsten. 

  Naarmate Freeway zich ontwikkelt om meer diensten en bankieren aan te bieden, zullen er extra inkomstenstromen ontstaan. 

  Maar hoe kunnen ze lenen tegen onze fondsen EN de fondsen nog steeds veilig zijn? 

  Als je Joe Bloggs bent zoals ik en niet veel weet over brokers, vraag je jezelf waarschijnlijk iets soortgelijks af. 

  Waarom zouden ze je een hefboomwerking geven als ze deze door de klant beschermde fondsen niet als onderpand kunnen gebruiken? 

  De beste verklaring die ik vond was van een Telegram AMA met Freeway CEO Graham Doggart; 

  Het gaat niet zozeer om de geldschieter als wel om de regelgeving. 
  Brokers kunnen een hefboomwerking bieden en hoe meer stortingen, hoe meer hefboomwerking. 
  Het eigenlijke krediet komt van liquiditeitsverschaffers die de betrokken handelaren kennen en deze verstrekken vanwege hun trackrecord. 
  U hebt zowel de kredietfaciliteit als de kracht van deposito’s zonder risico nodig om meer hefboomwerking te krijgen om het daadwerkelijk op een conforme manier te doen. 
  Natuurlijk kun je ergens exotisch gaan, maar we hebben heel hard gewerkt om gereguleerd te worden in de EU en niet ergens exotisch om dit voor de lange termijn te doen.” 

  Graham Doggart, Co-CEO Freeway AMA 15 november 2021 

  🤔 Hmmm….nu beginnen we enig inzicht te krijgen in hoe de TradFi-banken werken en waarom ze echt willen dat je bij hen stort! 

  Oh, en ze verdelen 80% van de productgerelateerde handelskosten aan gebruikers op het platform. 

  Hoe verdien je 2% extra zonder inspanning 🚀

  Freeway heeft een 1-level affiliate systeem. Als gebruiker kun je anderen doorverwijzen en je zult BEIDE voordelen ontvangen via “ Freeway-verwijzingsbeloningen ” gedurende 2 jaar. Freeway zegt: “het is beter om doorverwezen te worden en te verwijzen dan het alleen te doen ”.   

  Deze extra 10% wordt geleverd door Freeway en verdeeld tussen verwijzer (8%) en verwezen (2%). Een win-win-win. 

  Hier is mijn verwijzingscode: https://freewaylite.aubit.io/ref/fwda94d51e 

  Door deze link te gebruiken verdien je 2% extra , in plaats van je direct aan te melden. 

  Ja, +2% voor nul inspanning! 

  En als je denkt dat Freeway net zo geweldig is als ik, dan kun je je eigen verwijzingslink gebruiken om je vrienden en familie door te verwijzen 🙂 

  Mijn Freeway Supercharger review / ervaring

  Ik kocht de FWT-token voor het eerst in december 2021 uit een beetje FOMO. Ik had wat over het platform gelezen, vond het geweldig klinken, maar had niet de tijd om veel verder te onderzoeken of te overwegen om het platform op te zetten, geld over te maken enz. Toch voelde ik iets en wilde ik het $FWT-token om mijn toekomst veilig te stellen . 

  Uiteindelijk heb ik ongeveer een maand later mijn Freeway SuperCharger-account gefinancierd. 

  Ik koop regelmatig FWT sinds (het is nu april 2022). 

  De (mijn) ervaring 

  Tijdens mijn onboarding- en stortingsfase in maart 2022 bevonden het Freeway-platform en het proces zich nog in een zeer vroeg stadium. Ik moest een eenvoudig aanmeldingsformulier invullen , een KYC/AML en dan kon ik FWT-tokens kopen en/of Superchargers storten (“kopen”). 

  Mijn Freeway onboarding destijds (vroege versie van het platform!) 

  Freeway heeft echter onlangs een grote upgrade uitgevoerd en het proces is nu een stuk soepeler, met alle informatie die je nodig hebt op het moment van aankoop … 

  De nieuwe interface om Freeway Supercharger aanschaffen 

  Processen zijn nog niet volledig geautomatiseerd. Er is nog steeds menselijk handelen vereist; stortingen kunnen tot 48 uur duren (de mijne allemaal binnen 4 uur) en opnames 24 uur. 

  Fiat-stortingen komen eraan! 

  Wanneer je iets op de site “koopt”, is dit via een winkelwagentje of OTC (Over The Counter). 

  OTC (Over The Counter) omvat het invullen van een formulier en een handmatige ruil/ruil. Het is iets goedkoper dan het winkelwagentje, maar duurt wat langer vanwege het meer handmatige proces. 

  Ik ben niet erg geduldig, dus ik gebruikte het winkelwagentje. 

  Ik gebruik altijd Bitcoin (BTC) vanwege de lage transactiekosten omdat ik niet vanaf Binance stuur, anders zou ik waarschijnlijk BNB pakken wat nog goedkoper en vooral veel sneller is.  

  TIP: je kunt in verschillende valuta’s storten en vrijelijk tussen Superchargers ‘wisselen’… dus kies verstandig uw stortingsmethode, bijvoorbeeld BNB is erg goedkoop, terwijl de kosten voor ETH-gas soms erg hoog kunnen zijn. 

  Het huidige afrekenproces van Freeway (niet-crypto-opties komen eraan!) 

  Het duurt ongeveer 24 uur voordat je SuperCharger actief wordt in je dashboard. 

  Nadat alles is verwerkt, zie je zoiets als dit…. 

  Aubit Freeway-dashboard 

  Bovenaan zie je je huidige ingezette saldo van al je Superchargers en de beloningen/opbrengst sinds je begon. Klik op het icoon om een ​​uitsplitsing te zien. 

  Alles is nu redelijk duidelijk. 

  Dagelijkse beloningen

  De beloningen worden dagelijks verdeeld, wat geweldig is voor de gebruikerservaring. 

  Vooral wanneer je voor het eerst stort/aankoopt; je krijgt het rendement na ongeveer 24 uur te zien. 

  Je kunt op een Supercharger klikken om meer details te zien 

  #FreewayFam – beoordeling tot nu toe / updates

  Het is nu 3 maanden geleden dat ik mijn eerste Freeway Superchargers heb geïnstalleerd. Je ziet dat het werkt. Ik heb in het begin gespeeld met de aanzegtermijn (notice period) om te zien hoe het opnemen (verkopen) van mijn superchargers werkt en dat gaat vlekkeloos. Mijn partner en wat vrienden hebben inmiddels ook hun accounts. 

  Dus je zou kunnen zeggen, ik ben zowel blij als opgewonden. 

  Ik ben opgewonden bij het vooruitzicht van verbazingwekkende “stabiele” opbrengsten die veel minder riskant zijn dan mijn andere crypto-projecten en over de innovaties die eraan komen, waaronder FreewayChain en #AccessForAll. 

  Ik ben ook enthousiast over hun toekomstige “bankachtige” ontwikkelingen ; EMI-licenties en debetkaarten enz. Omdat dit het veel toegankelijker maakt voor mensen die niet zo technisch onderlegd zijn. 

  Ik stel me voor dat Freeway iets vergelijkbaars zal zijn met het systeem van Crypto.com of Celsius Network in termen van gebruikerservaring, gebruiksgemak en bank-/debet-/creditcards. 

  Inflatie tegengaan

  Als de hoge inflatie van 12% (april 2022) van dit moment aanhoudt is over 5 jaar je geld de helft minder waard is! Dit is een absurde gedachte. Freeway is een van keuzes om dit tegen te gaan. 

  Ja, het gaat je geen mega-knaller opleveren (tenzij je al een mega-knaller hebt gemaakt om te storten), maar door hun structuur met een gereguleerde opzet maakt het een veel lager risico dan veel andere platformen.  

  Ik heb aardig wat onderzoek gedaan. Online en face-to-face tijdens een Zoom call met een van de founders van Freeway, Peter Neilson, en ik ben overtuigd. Freeway is momenteel ook de plek waar ik familie en vrienden naar verwijs. Hun app en gebruikersinterface kan nog wat gebruiksvriendelijker, dus als je je nog niet helemaal comfortabel voelt bij de stappen help ik je graag. Je kunt hier een (online) consult boeken dan lopen we er samen doorheen.  

  Zin om met mij mee te doen?

  Zo ja, dan is hier mijn verwijzingslink: https://freewaylite.aubit.io/ref/fwda94d51e (verdien 2% extra door het te gebruiken!) 

  👆 Ontvang een Freeway 2% APY - bonus!